INFORMATIE

Veel gestelde vragen

Ontvang ik hetzelfde product als op de foto?

Elk product dat wij maken wordt met de hand gemaakt. Daarnaast maken we gebruik van natuurproducten. Dit zorgt ervoor dat elk product uniek is. In grote lijnen zal het product op de foto lijken, maar het kan iets afwijken. Denk bijvoorbeeld aan kleurverschillen in het hout, en natuurlijk jouw gekozen naam of ontwerp.

Waar vind ik mijn bevestiging

Bij het bestellen van een product kun je meteen een account aanmaken. Hierin vind je ook alle informatie terug over je bestelling.

Daarnaast houden we je ook via de mail op de hoogte over je bestelling. 

Heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan even een berichtje!

Hoe kan ik een product terugsturen?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Voor alle andere producten heb je 14 dagen bedenktijd, en kun je dit zonder opgaaf van reden terugsturen. Neem hiervoor even contact met ons op. Dan zorgen we dat je alle informatie krijgt. 

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

De bestellingen worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling in behandeling genomen en binnen zeven dagen verzonden, tenzij een andere levertermijn is vermeld op de website, of er gekozen is voor afhalen. 

In geval van overmacht is Lief Klein Cadeau niet gehouden tot het nakomen van deze levertijd. Bijvoorbeeld door een technische storing. We nemen dat uiteraard zo snel mogelijk contact met je op om te zoeken naar een passende oplossing.

INFORMATIE

Neem gerust contact met ons op!